Saturday, September 26, 2015

...

Olyan gyorsan haladunk, hogy lassan jegyzetelnem kell, hogy miket ne felejtsek el leírni. Washingtontól már messze járunk: Virgina, Észak- és Dél-Carolina, Georgia, Florida, holnap pedig érkezünk New Orleansba. Fantasztikus minden, néha el se hisszük, hogy tényleg úton vagyunk. Imádom, ahogy látjuk, hogyan változik a természet, és az óceán látványa pedig minden egyes alkalommal lenyűgöz. Főleg naplementekor. Tudom, hogy giccses, de akkor is eláll a szavam tőle.
Kezdjük kitapasztalni a Motelek és Inn-ek használatát; mostmár tudjuk, hogy mindig meg kell néznünk a szobát mielőtt kivesszük. Megvolt az első szoba cserénk is, de cserébe ma este Panama Cityben egy kicsit szebb a szobánk. (egyszerűen nem volt olcsóbb, végig autóztuk pedig egész Panama City Beachet:-)
Kb 1600 mérföldnél járunk (kb 2500 km) és csak két nap csúszásban vagyunk, ami nagyon jó. Nem érezzük, hogy rohannánk, sokat alszunk, mindig magunktól ébredünk 7 és 8 között. Nagyon furcsa érzés kimondani, hogy csak múlt héten indultunk, olyan mintha már hetek óta úton lennénk.
Kicsit kínlódunk az internettel, nem igazán működik az itteni kártyánk, ami miatt kevesebbet tudunk kommunikálni, viszont jobban az útra figyelünk.
Még nagyon sok van előttünk, de minden egyes napot igazán átélünk. És hamarosan érkezik szépen sorjában a többi beszámoló is :-)

No comments:

Post a Comment